Étlap

ELŐTÉTELEK – HORS D’OEUVRES– VORSPEISEN

Sonkaszeletek friss salátaágyon, piritós kenyérrel

1.500,- HUF

Csirkemell csíkok friss salátaágyon

1.500,- HUF

Tatár beefsteak piritóssal

1.950,- HUF

LEVESEK – SOUPS – SUPPE

Húsleves cérnametélttel vagy májgombóccal

Tejfölös, burgonya krémleves, bacon chips-szel

Gyümölcskrémleves

700,- HUF

FŐÉTELEK – MAIN COURSE – HAUPT GERICHT

Lazac roston, diós rizzsel, kapribogyós tartármártással

2.900,- HUF

Fogasfilé roston kapros, olívabogyós, tejszínes

linguine tésztával

2.500,- HUF

Rántott csirkemell / Sertéskaraj petrezselymes burgonyával, tartármártással

2.400,- HUF

Roston kacsamell céklás-meggymártással, polentával

2.700,- HUF

Csirkemell filé roston mézen sült almával rizzsel

2.200,- HUF

Sertésborda csíkok erdei gombamártással, rösztivel

2.400,- HUF

Marhaszelet tejszínes zöldborsmártással, burgonyával

2.900,- HUF

Tagliatelle parmezánnal, választható szósszal

(paradicsomos, sonkás, sajtos)

1.900,- HUF

SALÁTÁK- SALADS – SALATE

Friss zöldsaláta / csemege uborka / almapaprika

550,- HUF

DESSZERTEK –DESSERTS – DESSERT

Császármorzsa házi lekvárral

Túrógombóc gyümölcsöntettel

Fagylaltkehely

900,- HUF

Jó étvágyat kívánunk!