Bemutatkozás

Az aWollner étterem Sopron városának történelmi szívében helyezkedik el a Fő térhez vezető Templom utcában és a 2000 augusztusában nyílt Hotel Wollner**** exkluzív éttermeként várja vendégeit. Gourmet éttermek kedvelői a folyamatosan változó étlapról választhatnak.

Az étterem az elmúlt években több nemzetközi útikönyvben, mint Sopron egyik legkiválóbb étterme szerepelt. Ilyenek voltak a francia Petit Futé, vagy a számos nyelven kiadott Lonely Planet is.

2013 március 1-jétől szállodánk éttermében csak reggelit szolgálunk fel.
Étkezésre csak csoportok és rendezvények esetén,
előrendelés és menü egyeztetés alapján vehető igénybe!

Barokk étterem:
A szálloda boltíves, elegáns étterme 35 fő fogadására alkalmas. Étlapunk európai stílusú, természetesen magyar és táj jellegű specialitásokkal. Vállaljuk családi, társasági és csoportos rendezvények megtartását.

Pinceborozó:
A szálloda több mint 300 éves pincéjében romantikus borozó található. Az 55 fő fogadására alkalmas pincében a soproni és a tokaji régiók legkiválóbb borait ajánljuk. A borozóban teljes éttermi választékkal szolgálunk. Csoportoknak hangulatos, zenés borkóstolókat, pince partikat szervezünk.

Flandorffer-terem:
A múlt századi stílusban berendezett, boltíves konferenciaterem 20-25 fő fogadására alkalmas. Technikai felszereltsége: projektor, videó, írásvetítő, flipchart, házi mozi, TV, DVD és CD lejátszó, rádió, telefon, fax, internet. A terem éttermi rendezvényekre – esküvő, keresztelő, születés nap – is igénybe vehető.

Mediterrán terasz:
A nyári szezonban a szálloda kellemesen hűvös, barokk stílusú belső udvarában terítünk reggelihez, ebédhez és vacsorához. Napközben napernyők alatt, este pedig gyertyafényes asztaloknál, halk zene mellett szórakozhatnak vendégeink.

Függőkert:
A szálloda I. emeletéről van kijárat a római korból származó erődítményre, amely ma egy csodálatos függőkert. Itt látható a középkori városfal egy darabja. A csendes, kellemes klímájú függőkertben – ha valaki igazán különlegesre vágyik – lehetőség nyílik exkluzív esküvők megrendezésére.

Hotel:
Azok a vendégeink akik nem csak a gasztronómiai élmény kedvéért látogatnak el Sopronba, megpihenhetnek a Hotel Wollner**** – ben, ami egy 300 éves barokk stílusú belvárosi épület korhű rekonstrukciója. Berendezése és egész miliője egy múlt századi polgári eleganciát tükröz. A szálloda közvetlen a 2002. év augusztusában átadásra kerülő konferencia központ mellett van.
A szálloda számos egyéb hazai és nemzetközi díj mellett a városba látogató turisták véleménye alapján 2008-ban elnyerte az amerikai utazási könyv a Fodor’s Choice legjobbjának járó díját, valamint 2009-ben és 2010-ben is első helyezettet ért el az egyik legnagyobb internetes utazási portálon.

Bemutatkozás a Wollner a Wollner a Wollner a Wollner a Wollner a Wollner a Wollner